Tältä näytti Gumball 3000 -kilpailijoiden bileissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa ja Helsingissä ja niiden välillä on tänään saatu ihastella hyvin harvinaisia näkyjä, kun Suomen teille ilmestyi tänä aamuna ruotsinlaivalta suuri määrä poikkeuksellisen kalliita ja näyttäviä ajoneuvoja. Aamupäivällä autoja sai ihastella myös Helsingin Narinkkatorilla.

Stara oli mukana laivalla, jolla supertähdet ja heidän autonsa saapuivat Tukholmasta Suomeen. Ohessa on hieman kuvamateriaalia laivalta, jossa Gumball-reissulaiset järjestivät vauhdikkaat bileet.

Esiintymislavalle nousivat laivalla itseoikeutetusti kisan molemmat suomalaiset tiimit, eli Duudsonit ja Rähinä Records. Naamiaisiin osallistui sankka joukko kilpailijoita, vaikka nimekkäimmät tähdet päättivätkin käyttää laivareissun tehokkaasti univelan maksamiseen.