One Direction -tähti väittää: Kiertuebussissa ei ole tyttöjä tai päihteitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen pop-kokoonpano One Direction aloitti hiljattain Yhdysvaltojen kiertueen. Kiertueen turvatoimet ovat huippuluokkaa, sillä One Directionia suojelemassa ovat maan presidentti Barack Obamaa suojelleet henkivartijat ja joukko Irakin sodassa palvelleita eliittisotilaita. Nyt poppoo valittaa meiningin olevan jopa liian tylsää heidän makuunsa.

Kiertueen tiedotustilaisuudessa puhunut Liam Payne huokaisi, että poikabändin kiertuebussielämä on kaikkea muuta kuin jännittävää. Popparin elämään kuuluvat fanityttöset ja päihteet ovat vain huhupuhetta, sillä One Directionin pojat viihdyttävät itseään pelkästään Playstationia ja jalkapalloa pelaamalla. Toisin sanoen pojat kaipaavat kiertuebussiinsa enemmän säpinää.

One Direction tällä hetkellä ylivoimaisesti maailman suosituin poikabändi. Simon Cowellin levy-yhtiölle levyttävä yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 12 miljoona singleä, levyä ja DVD:tä. The Sun -lehden mukaan kiertueen mittavien turvatoimien syynä oli Liam Paynen taannoinen ero hänen tanssija-tyttöystävästään Danielle Peazerista. Kiertueen järjestäjät pelkäsivät tämän tekevän erityisesti Liamista kohteen hurmaantuneille teineille. One Directionin fanisivujen kerrotaan paljastaneen jo yksityiskohtia hotelleista, joissa yhtye yöpyy kiertueen aikana.