Sabrina Boing Boingin asuvalinta meni jo mauttomaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman muotovalio Sabrina Boing Boing nousi julkisuuteen kohuttujen verkkokuviensa ansiosta, joissa neito näytti antavan rintaa vasikalle. Sittemmin brasilialainen neito on antanut ihmettelyn aihetta myöhemminkin paljastelevilla kuvillaan.

Nyt vaalea kurvitar on sovitellut päälleen piukkaa vaaleanpunaista toppia, jonka avonaisuus tuo Sabrinan silikonimuodot esiin. Rintamus pursuaa miltei esiin antavasta kaula-aukosta, mutta se ei näytä bilekissaa haittaavan.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.