Taylor Swift kahmi kahdeksan Billboard-palkintoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka Taylor Swift on haaveillut jo lapsena Hollywood-tähden elämästä. Hänen kerrotaan näytelleen jo yhdeksävuotiaana, eikä polte astua esiintymislavoille ole vieläkään sammunut. Kerroimme myös, että sympaattinen, mutta sydänsuruistaan tunnettu laulajatar pyrkii uudistamaan imagoaan.

Billboard Awards gaalassa todistettiin eilen illalla Taylor Swiftin henkilökohtaista kultajuhlaa, kun nainen voitti vuoden artistipalkinnon lisäksi seitsemän muuta pystiä. Koko kansan suosikki kiitti voitoistaan musiikkinsa kuuntelijoita.

Muut palkinnot ojennettiin muun muassa paras naisartisti, paras country-artisti ja paras country-albumi ja -kappale kategorioista. Gotye haki samaisesta gaalasta neljä pystiä, ja Rihanna, Madonna, Nicki Minaj ja One Direction jokainen kolme pokaalia. Paras miesartisti -palkinnon voittanut Justin Bieber buuattiin alas Las Vegasissa järjestetyssä gaalassa.

Amerikkalainen supertähti Taylor Swift kertoi taannoin kirjoittaneensa kappaleensa terapianomaisesti, koska popparin luokkatoverit hylkivät häntä kouluaikoina. Nainen tunnetaan myös laulajattarena, joka vuodattaa lauluissaan tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteistaan.