Jodie Marsh miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittipovipommi Jodie Marsh kuuluu supertimmeihin julkkiskaunottariin, jotka ovat rakentaneet myös yritystoimintaa kehonrakennuksen ympärille. Neitokaisella on oma yritys, jonka kautta hän myy treenaamiseen liittyviä tuotteita.

34-vuotias Jodie on aiemmin tunnettu punapäänä, mutta nyt tähti on värjännyt kutrinsa tummiksi. Hän esiintyy Zoo-lehden kansikuvassa erittäin seksikkäässä asussa. Julkkiksen yllä on nahkainen alusasukokonaisuus, jonka housujen vetokejua Marsh on availemassa kiusoittelevaan sävyyn.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.