Jodie Marsh avautui seksiyöstään: ”Julkkismies menetti seisokkinsa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Jodie Marsh poseerasi vastikään Zoo-lehden kannessa nahkaisessa alusasukokonaisuudessa. Kuva kuuluu tähden seksikkäimpien poseerausten joukkoon. Siinä hän availee nahka-alushousujensa vetoketjua kiusoittelevasti.

Kyseisen lehden sisäsivuilla kaunotar puhui myös jälleen kerran villistä seksielämästään. Jodien eräs vuosien takainen eroottinen yö oli totaalifloppi, koska rohkea neito onnistui pelästyttämään tunnetun seksikumppaninsa pukeutumalla tuhmiin kinky-alusvaatteisiin.

– Mies menetti samantien seisokkinsa. Hän kertoi minulle myöhemmin, että pelkäsi liikaa, mitä aioin tehdä hänelle. En voinut uskoa sitä, se oli minulle normaalia käytöstä! Huvittavaa on, että kaikki naiset haluavat tämän miehen, hänet tunnetaan pelimiehenä, kertoi Jodie lehdelle.

Tämä ei ollut Marshin ainoa tilanne, jossa julkkismiehet ovat osoittaneet häntä kohtaan kiinnostusta seksin merkeissä. Jodie kertoo saaneensa rahakkaita tarjouksia työskennellessään Stringfellows-klubilla. Yksi tarjous oli 10.000 puntaa, eli 12.000 euroa, seksiaktista.

– Eräs kuuluisuus tarjosi minulle 10.000 puntaa, että olisimme menneet harrastamaan seksiä hänen hotellihuoneeseensa. Myös toinen todella kuuluisa mies – Hollywoodin A-listan julkkis – rukoili minua ja kaveriani kolmen kimppaan kanssaan, paljastaa Marsh haastattelussa.