Mitä ihmettä Keanu Reevesille on tapahtunut? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Matrix-elokuvista tuttu tähti Keanu Reeves ei ole viime aikoina koreillut punaisella matolla. Hiljaiseloa viettänyt mies sai aiemmin hermoromahduksen, mutta on sittemmin ottanut elämän rennosti.

48-vuotias Keanu näyttää käyneen läpi vuosien aikana jonkinlaisen muodonmuutoksen, sillä uusimmista paparazzikuvista häntä ei ole tunnistaa erkkikään. Tähti näyttää keränneen kiloja, ja hän vaikuttaa myös ikääntyneen useita vuosia. Mies kuvattiin jahdillaan Cannesissa, kun hän rantautui maihin.

Speed-elokuvastakin tuttu tähti on hermoromahduksestaan huolimatta tehnyt viime vuosina yhä jonkin verran elokuvia. Vuonna 2012 Reeves on kuvannut 47 Ronin ja Generation Um… -elokuvat, jotka menestyivät heikosti. Sittemmin hän kuvasi myös Man of Tai Chi -elokuvaa, joka sijoittuu Pekingiin.