Kim Kardashianin ystävät eivät usko suhteen kestävän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen supertähti Kanye West on luonut uraa niin räppärinä ja musiikkimogulina kuin muotisuunnittelijanakin. Muusikko on ollut viime aikoina runsaasti esillä perheenlisäyksen vuoksi, sillä Kim Kardashian ja Kanye West varttuvat parhaillaan esikoislapsensa syntymää.

Vierestä tähtipariskunnan touhuja seuraileva ystäväpiiri on kuitenkin kuiskinut NaughtyButNiceRob.com-sivustolle, että perheenlisäyksestä huolimatta Kanyen ja Kimin liitto on tuhoon tuomittu. Etenkin Kimin leivissä työskentelevät avustajat ovat otaksuneen kurvittaren saavan pian tarpeekseen Kanyen käyttäytymisestä. Kim esimerkiksi lensi raskauden aikana Pariisiin tapaamaan siellä levyttävää muusikkomiestään, mutta Kanye ei laittanut tapaamisen eteen tikkua ristiin.

Lähipiiriin kuuluva henkilö kertoo, että vaikka yhdet maailman parhaimmat musiikkilevyt on äänitetty Amerikassa, ei kyseinen ympäristö kelpaa maailmanluokan Kanyelle, vaikka hän olisi silloin lähempänä raskaana olevaa tyttöystäväänsä.

– Yhdysvaltalaiset levytysstudiot ovat kelvanneet Elvikselle, Sinatralle ja Michael Jacksonille, mutta ei Kanyelle, ystävä ihmetteli ja lisäsi, että kaiken lisäksi Kanye kohtelee Kimiä kuin henkilökohtaista assistenttiaan.

Kim Kardashian on kertonut Pariisin vierailuistaan, että hän on yrittänyt matkustaa lyhyessä ajassa niin paljon kun on pystynyt, koska pian hän ei voi enää nousta lentokoneeseen. Viimeistään heinäkuussa lapsensa maailmaan synnyttävä julkimonainen paljasti äskettäin kärsineensä kivuista ja peloista odotusaikanaan.