Poptähti potkaisi fania keikallaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parhaan Grammy-palkinnon parhaasta r&b-kappaleesta äskettäin pokannut laulaja Miguel esiintyy tänä kesänä Helsingin Suvilahdessa Hustle-tapahtumassa. Mies tunnetaan muiden kykyjensä lisäksi myös taitavana tanssijana.

Nyt miehen tanssiaskeleet eivät kuitenkaan menneet kuten oli tarkoitettu. Miguel esiintyi nimittäin vastikään Billboard Music Awards -tapahtumassa ja onnistui potkaisemaan faniaan esityksensä aikana. Onnettomuus sattui, kun laulaja yritti Adorn-kappaletta esittäessään hypätä yleisön yli lavan toiselle puolelle. Hän muksautti jalallaan nuorta naisfania, joka sai lääkintaa heti tilanteen jälkeen. Neito selvisi tömäyksestä pienillä mustelmilla, kertoi E! Online -sivusto.

– Jäin kiinni hetkeen. Luojan kiitos Khyati on kunnossa, twiittasi Miguel myöhemmin.

Kalifornialainen Miguel palkittiin parhaasta r&b-kappaleesta oman Adorn-kappaleen johdosta. Adorn oli ensimmäinen single viime syksynä julkaistulta albumilta Kaleidoscope Dream. Albumi nousi ilmestyessään myyntilistojen kärkikolmikkoon Yhdysvalloissa. Kappale on kerännyt jo yli 23 miljoonaa YouTube-katselukertaa.