Miley Cyrus julkaisi seksikkään promokuvan – muodot korostuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus kruunattiin juuri Maxim-lehden listauksessa kuumimmaksi tähdeksi. Neito oli niin innoissaan tittelistään, että julkisti tuloksen ennen kuin tieto päätyi medioihin.

Miley julkaisee kesäkuussa uuden We Can’t Stop -singlen, ja nyt hänet nähdään kyseisen kappaleen promokuvassa. Otoksessa nähdään mustaan uimapukuun pukeutunut tähti. Uima-asun kaula-aukko ulottuu liki hänen napaansa asti.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.