Pikkukili näytti yli satakiloiselle possulle taivaan merkit – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuohivideot eivät ole vieläkään saaneet ihmisiä kyllästymään, vaan niille jaksetaan nauraa viikosta toiseen. Nyt YouTubessa on video, jossa pääosassa nähdään vuohen poikanen. Videon pieni kilipukki pomppii suuren suuren sikapossun päällä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Iso sika painaa videon julkaisseen Rovirosarin mukaan 112 kiloa. Pieni vuohen poikanen pomppii jättisian päällä kuin se olisi sen ikioma leikkipatja, eikä sika oikeastaan liikuta leikin johdosta korvaansakaan.

Suuri sorkkaeläin vähät välittää sen päällä telmivästä kilistä, ja pikkuvuohi meneekin usein selälleen sikaeläimen päältä maahan tipahdettuaan. Maatiloilla on totuttu näkemään jos jonkinlaisia eläinkommelluksia ja -tilanteita, ja eläinten välisestä ystävyydestä julkaistaan usein videoita internetiin, joita kelpaa katsella vaikkapa päivän piristykseksi.