Rihanna vähäpukeisena sohvalla – kuvassa kuin Marilyn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman kuuluisin on-off-pari r&b-tähti Chris Brown ja popkaunotar Rihanna ovat jälleen erossa. Rihannan isä kertoi vastikään haastattelussa haluavansa parin palaavan taas yhteen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rihanna on ottanut sinkkuilusta kaiken irti pukuleikin merkeissä. Tähtönen julkaisi Instagram-blogissaan otoksen, jossa hän näyttää kanavoivan edesmennyttä glamouria tihkuvaa tähteä, Marilyn Monroeta. Neito makaa vähäpukeisena sohvalla vaaleassa peruukissa.

– Normaali päivä toimistolla, kirjoitti Rihanna blogiinsa.

Chris Brown erosi Rihannasta jälleen viime kuussa. Pariskunta oli aiemmin onnellisesti yhdessä, kunnes räppäri pahoinpiteli tyttöystävänsä vuonna 2009. Suuri yleisö ei ole vieläkään antanut miehelle anteeksi tämän tekoa, vaan väkivaltaillan jäljet näkyvät hänen urassaan ja suosiossaan.