Kuolleen teinipojan koskettava video leviää: ”Täytyy elää täysillä”

Ohhoh! · Stara.fi

Lasten ja nuoren menehtyminen on aina hirveä tragedia. Joskus kuolema korjaa nopeasti, mutta esimerkiksi parantumattomasti syöpäsairailla se voi kestää hieman pidempään. Eräs teini-ikäinen nuori mies, Zach Sobiech, ehti toteuttaa runsaasti unelmiaan ennen kuolemaansa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

17-vuotiaana Sobiech kuuli, että hänellä on parantumattoman syövän takia vain kuukausia elinaikaa. Hän menehtyi lopulta eilen 20. toukokuuta. Hän jätti kuitenkin meille kaikille uskomattoman määrän positiivista energiaa ja kertoi elämänsä viimeisinä kuukausina viisaita sanoja siitä miten ihmisten tulisi alkaa elää ja toteuttaa unelmiaan.

Zach itse päätti suremisen sijaan nauttia loppuelämänsä jokaisesta hetkestä ja ehti sinä aikana tulla jopa rocktähdeksi sekä kirjoittaa suuren määrän musiikkia jälkipolvien kuultavaksi. Samalla hän toi rajattomasti iloa tuhansien ihmisten elämään. Tästä videosta jokainen saa varmasti uutta ajateltavaa. Alta voit kuunnella Zachin jäähyväiskappaleen, joka on kuunneltu YouTubessa jo kolme miljoonaa kertaa.