Michelle Heaton poistatti molemmat rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti-näyttelijä Michelle Heaton tuli aikoinaan tunnetuksi Liberty X -yhtyeen kaunottarena. Yhtyeen hajoamisen jälkeen hän on jäänyt julkisuuteen. Heaton sai sittemmin tietää kantavansa geeniä, joka voi edesauttaa runtasyövän syntymistä.

33-vuotias tähti joutuikin viime syksynä poistattamaan molemmat rintansa. Lääkäreiden mukaan hän olisi ilman operaatiota sairastunut syöpään 80 prosentin mahdollisuudella. Toimenpide ja syy olivat siis samat kuin Angelina Joliella äskettäin. Nyt Michelle on uskaltautunut pitkästä aikaa poseeraamaan bikineissä paparazzikuvaajien edessä kuvattuaan ensin videota Miami Beachilla.

Michelle Heaton tunnetaan siviilissä muun muassa povipommi Katie Pricen hyvänä ystävänä. Neitokainen nähdäänkin usein Pricen rinnalla julkkisjuhlissa. Heaton on naimisissa irlantilaisen Hugh Hanleyn kanssa. Tammikuussa syntynyt tytär Faith Michelle on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi.