Sabrina Boing Boing on kuumin merikapteeni

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Bilekissa Sabrina Boing Boing on pikku hiljaa raivaamassa tietään Brasiliasta koko maailman tietoon. Vielä neitokainen lienee tyrkky pikkujulkkis, mutta hän on saanut näyttävän alun DJ:n ja mallin urilleen esimerkiksi poseeraamalla vähäpukeisissa otoksissa.

Tällä kertaa Sabrina leikki Instagram-kuvissaan seksikkäintä merikapteenia. Hänen päässään on kipparin lakki, ja yllään merihenkinen paita. Neito voisi selvitä hyvin veden varaan joutuessaan, sillä onhan hänellä mittavat kellukkeet omasta takaa.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.