Mies yritti kuvata aaveita – valvontakamera paljasti tyttöystävän rajun salasuhteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yliluonnollisista ilmiöistä kiinnostuneet henkilöt ovat joskus yrittäneet tallentaa aaveita jopa videolle tai valokuviin. Nyt eräs australialainen mies asetti kotiinsa valvontakameran tätä tarkoitusta varten.

Kamera tallensi kuitenkin kummitusten sijaan jotain aivan muuta. Mies järkyttyi suunniltaan, kun näki videomateriaalilla 28-vuotiaan tyttöystävänsä harrastamassa seksiä 16-vuotiaan poikansa kanssa. Hän soitti poliisille välittömästi nauhan nähtyään.

Tyttöystävä oli asunut miehen kanssa 11 vuotta, ja hän myönsi kuulusteluissa syyllisyytensä tekoon. Nainen väitti luulleensa, että laillisen seksin ikäraja oli Australiassa 16 vuotta, vaikka se on todellisuudessa 17 vuotta. Tämä myös pahoitteli tapahtunutta kumppanilleen, kertoi Hobart Mercury -lehti.