Äiti osti 25 000 eurolla muotivaatteita 8-vuotiaalle: ”Mitä vikaa siinä on?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus otsikoissa on tuhlailevia vanhempia, jotka käyttävät hurjasti rahaa jälkikasvunsa hellimiseen. Nyt brittiläinen glamourmalli Vicky Antonia on törsännyt rankasti poikansa pukeutumiseen.

31-vuotias äiti nimittäin osteli kahdeksanvuotiaalle Zak-pojalleen 20.000 punnalla, eli 25.000 eurolla, huippusuunnittelijoiden vaatteita. Koulupojan vaatekaapista löytyi Armanin, Ralph Laurenin, Guccin, Burberryn ja Pradan vaatteita, koska Antonia halusi nuorukaisen olevan parhaimmillaan.

– Tiedän, että se kuulostaa kuin hemmottelisin häntä, mutta haluan hänen näyttävän hyvältä. Mitä vikaa siinä on, että teen omasta pojastani hyvännäköisen? Kommentoi Vicky Daily Mail -sivustolle.

Nainen käytti jossain vaiheessa viikoittain 1.000 puntaa, eli 1.200 euroa, poikansa vaatevarustukseen. Hänen oletetaan tuhlaavan yli 50.000 puntaa, eli 62.000 euroa, lapseensa siihen mennessä, kun tämä pääsee aikuisen miehen ikään.

Uusimmat