Äiti osti 25 000 eurolla muotivaatteita 8-vuotiaalle: ”Mitä vikaa siinä on?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus otsikoissa on tuhlailevia vanhempia, jotka käyttävät hurjasti rahaa jälkikasvunsa hellimiseen. Nyt brittiläinen glamourmalli Vicky Antonia on törsännyt rankasti poikansa pukeutumiseen.

31-vuotias äiti nimittäin osteli kahdeksanvuotiaalle Zak-pojalleen 20.000 punnalla, eli 25.000 eurolla, huippusuunnittelijoiden vaatteita. Koulupojan vaatekaapista löytyi Armanin, Ralph Laurenin, Guccin, Burberryn ja Pradan vaatteita, koska Antonia halusi nuorukaisen olevan parhaimmillaan.

– Tiedän, että se kuulostaa kuin hemmottelisin häntä, mutta haluan hänen näyttävän hyvältä. Mitä vikaa siinä on, että teen omasta pojastani hyvännäköisen? Kommentoi Vicky Daily Mail -sivustolle.

Nainen käytti jossain vaiheessa viikoittain 1.000 puntaa, eli 1.200 euroa, poikansa vaatevarustukseen. Hänen oletetaan tuhlaavan yli 50.000 puntaa, eli 62.000 euroa, lapseensa siihen mennessä, kun tämä pääsee aikuisen miehen ikään.