Räppärin vaimo mainostaa Las Vegasia – epäilemättä seksikäs lomakohde

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole Coco Austin vieraili vastikään allasbileissä, joissa hän poseerasi minibikineissä. Tähti julkaisi verkossa otoksen, jossa hän piti kädessään vesipyssyä viettelevä ilme kasvoillaan.

Nyt räppärin vaimo nähdään Las Vegasin lomaesitteen kannessa. What’s on -julkaisun otoksessa Coco nähdään uima-altaan reunalla sinisessä kimaltelevassa bikiniasussa ja korkokengissä. Sensuelliutta pursuava nainen antaa ymmärtää, että kyseisessä lomakohteessa sattuu ja tapahtuu. Se on jo huomattu.

Kuva: Whats On
Kuva: Whats On

Taannoin Coco joutui nimittäin pettämisskandaalin kouriin, kun hänet kuvattiin suutelemassa miestä lasvegasilaisella yökerholla bileillan aikana. Otos ei miellyttänyt neidon aviomiestä Ice-T-räppäriä. Tämän jälkeen toinen juhlijamies pääsi vielä kourimaan isopeppuisen kurvittaren takamusta, ja kuva levisi verkossa.