Ritan muodonmuutos tyrmistyttää: ”Miksi näin?!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen popkaunotar Rita Ora valmistelee uutta albumiaan. Hän aikoo purkaa kyseiselle tulevalle levylle tunnelmiaan muun muassa suhteestaan Robert Kardashianiin. Neito paljasti aikovansa tylyttää eksäänsä kappaleissaan.

Omintakeisesta pukeutumistyylistään ja blondista hiuspehkostaan tunnettu Rita on nyt värjännyt vaaleat kutrinsa sinisiksi. Häpeilemätön neitokainen muistuttaa kampauksessaan smurffia – myös omasta mielestään.

– Tänään on smurffipäivä, kirjoitti Rita Ora Instagram-blogiinsa kuvien oheen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rita pääsi juuri Madonnan muotimalliston kasvoksi tämän tyttären Lourdesin ansiosta. Supertähden tytär esitteli Oran äidilleen MET-gaalassa jokin aika sitten. Aiemmin Material Girl -malliston malleina on nähty nuoret kaunottaret Kelly Osbourne, Georgia May Jagger ja Taylor Momsen. 1980-luvulta vaikutteita ottanutta vaatemerkkiä myydään Macy’s-kaupoissa Yhdysvalloissa.