Grrrr, mallikaunotar tekee pyjamahousuistakin esileikkiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalli Bar Refaeli tunnetaan mallintöidensä lisäksi miessuhteistaan kuuluisiin julkkiskomistuksiin. Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä tunnettu neito treenaa usein vartaloaan, joka onkin varsin timmissä kunnossa.

Nyt tämä kuuma mallivartalo nähdään Barin oman Under.me -alusvaatemerkin uusimman kokoelman kuvissa. Refaeli esiintyy houkuttelevana muun muassa pyjamahousuissa ja eleettömän yksinkertaisissa alusvaatteissa.

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty sittemmin myös koripallotähti Omri Casspiin. Neito tunnetaan parhaiten Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä.