Beyonce sivalsi faneja raskaushuhujen takia: ”Alhaiset ihmiset”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Beyoncen ympärillä ovat velloneet viime aikoina raskaushuhut, jotka johtuivat pyöristyneestä vatsanseudusta. ”Kuningatar B” myös perui viime hetkellä Belgian keikan, ja on tilaillut lähiaikoina suuria take away -annoksia.

Beyoncen ja Jay-Z:n lähipiiriin kuuluva räppäri Russell Simmons lisäsi pökkyä pesään onnittelemalla verkossa pariskuntaa. Nyt Beyonce on suuttunut raskaushuhuista ja julkaissut Instagram-blogissaan otoksen, jolla tukkii uteliaiden suut.

– En voi estää huhuja syntymästä, enkä voi muuttaa ihmisten mieliä, jotka uskovat niihin. Voin vain istahtaa alas ja nauraa niille alhaisille ihmisille, joilla ei ole parempaakaan tekemistä kuin puhua minusta, kertoi Beyonce blogissa.

Otos on sittemmin poistettu palvelusta. Myös tähden aviomies ilmoitti vastikään medioille, etteivät hänen vaimoaan koskevat väitteet pidä paikkaansa.