Karma iski: Mies varasti käsilaukun – jäi heti bussin alle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osa ihmisistä uskoo karman käsitteeseen. Sen mukaan henkilö niittää sitä, mitä kylvää. Joskus tällaisia tilanteita tulee vastaan tosielämässä, jolloin tekojen seuraukset näkyvät nopeasti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bogotasta Kolumbiasta on tallennettu valvontakameran videolle tapahtuma, jossa taskuvaras saa nopeasti nenilleen. Mies nimittäin näkyy videolla varastavan naisen kännykän. Hän saa esineen käteensä, mutta jää samantien bussin alle.

Uhrilta ei tilanteessa sydäntä puutu, sillä hän auttaa tapahtumapaikalla bussin alla makaavaa varasta. Uutisraporttien mukaan neito saa lopulta kännykkänsä takaisin. Miesvarkaallakin on todellinen onni matkassaan, sillä hän sai vain pieniä vammoja törmäyksessä.