Mariah Careyn mekko petti suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen popdiiva Mariah Carey on ollut viime aikoina tuttu näky esiintymislavojen ja musiikkivideoiden lisäksi myös American Idol -sarjan tuomaristossa. Nyt tuomaristo on menossa kokonaan uusiksi, mutta Mariah pysyy julkisuudessa.

Nyt näyttävä supertähti on vieraillut huippusuositussa Good Morning America -aamuohjelmassa. Suora lähetys ei mennyt aivan odotusten mukaan, sillä Mariahin mekon vetoketju repesi auki juuri haastattelun aikana. Asu oli paljastaa popparin rinnat, mutta tämä ehti pelastaa tilanteen viime hetkellä.

20130526-000412.jpg

20130526-000451.jpg

43-vuotias vuotias Mariah Carey esitteli pian kaksostensa, Monroen ja Moroccan, syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa. Viime aikoina hän on julkaissut runsaasti kuviaan sosiaalisessa mediassa.