Angelina Jolien täti kuoli viikonloppuna – rintasyöpään!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman viihdemediat raportoivat taannoin laajasti kuinka maailman kauneimpiin näyttelijättäriin lukeutuva Angelina Jolie joutui leikkauttamaan molemmat rintansa pois syöpäriskin noustua peräti 87 prosenttiin. Rintasyövän uhka oli siis todella vakava.

Nyt Angelinan lähipiiristä kantautuu rintasyöpään liittyviä suru-uutisia. Angelinan 61-vuotias Debbie Martin -täti menehtyi viikonloppuna menetettyään taistelunsa rintasyöpää vastaan. E! Newsin mukaan uutinen kosketti rintasyöpäasioiden keskiössä elävää Jolien perhettä syvästi, ja Angelina on lähettänyt tukensa ja osanottonsa Martinin omaisille.

Angelinan rintaleikkaukselle tehtiin etukäteen kymmenen viikon mittainen aikautaulu. Se alkoi helmikuussa kivuliaalla toimenpiteellä, jonka tarkoituksena oli säilyttää Angelinan nännit. Viimeinen operaatio puolestaan suoritettiin 27. huhtikuuta, jolloin näyttelijätär sai uudet silikonirinnat.