Helen Flanagan jäi kiinni – viiden vuoden porttikielto lempikauppaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Helen Flanagan poseerasi juuri alastomana PETA:n kampanjakuvassa, jolla pyrittiin lisäämään tietoisuutta eläinten nahkojen käyttämisestä muotiteollisuudessa. Kaunottaren vartalo oli kuvassa koristeltu käärmeen nahkaa simuloivalla maalauksella.

22-vuotias Helen kertoi joutuneensa taannoin noloon tilanteeseen, kun hän käveli ajatuksissaan Boots-kaupasta 200 punnan, eli 246 euron, arvoiset kosmetiikkatuotteet korissaan. Hajamielinen blondi sai peräänsä vartijan, joka ei uskonut hänen selityksiään, vaan aikoi soittaa poliisin paikalle.

– Sanoin, että olen niin pahoillani. En tekisi sellaista. Vartijanainen aikoi soittaa poliisille, enkä ollut uskoa korviani. Hän ei uskonut selityksiäni. Lopulta hän sanoi, että antaa minulle pelkästään viiden vuoden porttikiellon Boots-liikkeeseen, kertoi Helen Flanagan The Sun -lehdelle.

Flanagan kertoi suhtautuneensa kauhulla rangaistukseensa. Se riipaisi tähteä syvältä, sillä neito kertoi shoppailevansa aina Boots-liikkeissä. Helen pahoitteli sitä, ettei hänen julkkisasemansa vaikuttanut mitenkään tilanteeseen lieventävästi.

Helen Flanagan on aiemmin myöntänyt, että kaksisuuntainen mielialahäiriö on saanut hänet pohtimaan itsemurhaa. Julkkistähti syö lääkkeitä tilan takia. Näyttelijätär jätti taannoin Coronation Street -saippuasarjan, koska taisteli masennusta vastaan.