Coco sai cameo-roolin elokuvasta – näin tyrkky oli asuvalinta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole Coco Austin on viime aikoina vienyt kunnianhimoisesti uraansa eteenpäin. Eräs etappi oli tähdittää omaa Peepshow-esitystä Las Vegasissa. Nyt räppärin vaimo on päässyt myös vierailemaan elokuvassa.

Hänet nähdään cameo-roolissa Think Like A Man Too -elokuvassa, jossa blondi esittää burleskitanssijatarta Vegasista. Neitokainen pääsi myös vierailemaan taikuri Chris Angelin uudessa show’ssa. Coco tiedotti rooleista Whosay-blogissaan seksikkäissä kuvissa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Taannoin Coco ja hänen Kristy-siskonsa esiintyivät Black Men -lehden kuvauksissa, jossa he poseerasivat riettaissa asuyhdistelmissä. Seksikkäät siskot nähtiin nahka-asuissa ja latex-puvuissa. Coco kertoi kuvausvideolla suostutelleensa sisartaan usein tuhmiin yhteiskuviin kanssaan.