Televisiokaunotar iski Russell Brandin – kiistää huhut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naistenmiehenä tunnettu koomikko Russell Brand oli taannoin naimisissa poppari Katy Perryn kanssa. Sittemmin hän on deittaillut useita kaunottaria ja haaveillut muun muassa ryhmäseksistä Kardashianien sisarusten kanssa.

Nyt Russell on kuitenkin saanut jo uutta ajateltavaa, sillä brittiläisen näyttelijätär Sheridan Smithin kerrotaan iskeneen miehen omakseen. Gavin & Stacey-komediasarjasta tunnettu neito on nähty muun muassa seuraamassa koomikon esitystä Lontoon Sohossa.

Komediashow’n jälkeen pari havaittiin suutelemassa kadulla. Sheridan on viettänyt myös aikaa Brandin kanssa ruokafestivaaleilla, mutta kielsi samantien romanttisen linkin tähtien välillä, uutisoi Breaking News -sivusto.

– Söin juuri päivällistä ihanien ystävien kanssa. Ja kyllä, he ovat taas väärässä. Hän on eräs parhaimmista ystävistäni, kirjoitti Sheridan Smith Twitter-blogiinsa.

Brand keskusteli Kardashianien kanssa Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa. Mies tunnusti suoraan unelmoivansa kimppakivasta siskojen kanssa. Hän hehkutti Kimin raskautta ja veisteli yleisölle mielikuvaa loputtomasta, vaahtoavasta maidon ja orgasmien virrasta.