Anna Abreu ja Jukka Poika Vain elämää -sarjaan – kuvaukset alkavat tänään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä suomalaiset televisiokatsojat saivat nähdäkseen uuden formaattiohjelman, kun Vain elämää naulitsi suuren määrän katsojia televisioruutujen ääreen kerran viikossa. Ohjelmasta muodostui nopeasti valtava ilmiö, joka näkyy edelleen niin keikkapaikoilla kuin levymyynneissäkin.

Nyt Vain elämää -sarjan toisen tuotantokauden artistit on vahvistettu. Mukana ovat Maarit Hurmerinta, Laura Närhi, Anna Abreu, Ilkka Alanko, Jukka Poika, Juha Tapio ja Pauli Hanhiniemi.

Tänään Hirvensalmeen Satulinnaan saapuu seitsemän uutta artistia, jotka tulkitsevat toistensa tunnettuja kappaleita omaan persoonalliseen tyyliinsä. Joka päivä joku saa kunnian olla päivän artisti ja jokainen jakso huipentuu lounaalla ja päivällisellä, jossa artistit muistelevat uraansa ja elämäänsä ja kuuntelevat omia, rakkaita biisejään toisten huippuartistien tulkitsemina.