Lindsay Lohan huonossa kunnossa vieroituksessa – käyttäytyy kuin hirviö

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan määrättiin vastikään kuudennen kerran vieroitushoitoon viimeisimpien sekoilujensa ansiosta. Tähti vaihtoi viime hetkellä klinikkaa New Yorkista Kaliforniaan, koska itärannikon hoitolassa oli tupakointi kielletty.

Lääkärit kielsivät näyttelijättäreltä amfetamiinia sisältävän reseptilääke Adderallin käytön, joka on tarkoitettu ADHD:n hoitoon. Nyt Radar Online -verkkosivusto raportoi Lindsay Lohanin käyttäytyneen lääkekiellon jälkeen kuin hirviö.

Hänen kerrotaan aikovan aloittaa Adderallin käytön heti, kun hän pääsee vapaaksi vieroituksesta – siitäkin huolimatta että amfetamiinia sisältävän lääkkeen käytön pelätään johtavan myös muiden päihteiden käyttöön.

Myös Lohanin ulkoisen olemuksen kerrotaan muuttuneen vieroitushoidon ja etenkin reseptilääkkeen lopettamisen seurauksena. Radar Onlinen mukaan Lohan on kerännyt painoa useita kiloja, hän ei ole harjannut takkuuntuneita hiuksiaan vuorokausiin. Näyttelijätärtä kuvaillaankin voimattoman oloiseksi.

TMZ:n mukaan Lohan joutuu vankilaan, ellei hän suorita hoitojaksoaan loppuun The Betty Ford Centerissä, joka on luksusluokan klinikka keskellä Kalifornian kaunista Rancho Miragen kuntaa. Lohanille on laadittu yksilöllinen hoito-ohjelma, ja hänen tukenaan on kokonaisen hoitolatiimin lisäksi joukko psykologeja, ravintoterapeutteja, fysioterapeutteja ja riippuvuuteen erikoistuneita hoitajia.