Wow, tältä Rosien bikinivartalo näyttää omasta perspektiivistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Rosie Huntington-Whiteley on tehnyt uraa myös näyttelijänä. Hän nimittäin toi naiskauneutta viimeisimpään Transformers-elokuvaan sen naispääroolissa. Rosie seurustelee toimintatähti Jason Stathamin kanssa.

Mallina työskentelevä 26-vuotias tähti on totuttu näkemään seksikkäissäkin otoksissa. Nyt Rosie Huntington-Whiteley on jakanut faniensa iloksi kaksi kuvaa, joissa hän esittelee auringossa uima-altaan äärellä ruskettuvan vartalonsa alaosaa. Liekö toinen kuvista ollut liian rohkea Instagram-kuvapalveluun, sillä se on sittemmin kadonnut sivustolta.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.