Muistatko Sinkkuelämää-sarjan Kihon? Lomakuvissa ilman paitaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naiset ympäri maailmaa rakastavat Sinkkuelämää-televisiosarjaa. Manhattanin kauniiden ura-naisten elämästä kertovassa sarjassa nähtiin myös päähenkilö Carrie Bradshaw’n fantasioiden kohteena Kiho, jota näytteli seksikäs komistus Chris Noth.

58-vuotias komistus on sittemmin kokenut muodonmuutoksen, ja hän näyttää tätä nykyä varsin erilaiselta muutaman vuoden takaiseen suosikkisarjan tyyliin verrattuna. Armanin puvut ovat vaihtuneet löysiin shortseihin ja vatsakkaaseen rantatyyliin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Chris Noth bongattiin juuri paparazzikuviin Havaijilla. Mies päätyi valokuvaajien huomion keskiöön snorklaustuokion jälkeen. Näyttelijäuros oli kasvattanut itselleen otosten perusteella vinkeää kesäpartaa.