Sabrina Boing Boingin toppi täynnä silikonia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Bilekissa Sabrina Boing Boing leikitteli vastikään Instagram-kuvissaan meriaiheisella teemalla ja esitti asustuksellaan seksikästä merikapteenia. Mielikuvituksellinen brasilialainen DJ ja glamourmalli on senkin jälkeen yllättänyt seuraajansa uusin kuvin.

Nyt Sabrina nähdään nimittäin koomisessa poseerauksessa, jossa hän on tunkenut paitansa sisälle silikoni-implantteja. Neidolla on muhkeat muodot jo omasta takaa, mutta kuvan perusteella hän testaili suurempaa täytettä rintaliiveihinsä. Kokeilu taisi mennä överiksi.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.