Helen Flanagan saa oman realitysarjan: ”Elämä yhtä auto-onnettomuutta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Helen Flanagan joutui taannoin noloon tilanteeseen, kun hän käveli ajatuksissaan Boots-kaupasta 246 euron arvoiset kosmetiikkatuotteet korissaan. Hajamielinen blondi sai peräänsä vartijan, joka ei uskonut hänen selityksiään, ja antoi porttikiellon paikkaan.

22-vuotias povipommi onnistui ihastuttamaan ja vihastuttamaan televisionkatsojat I’m Celebrity…Get Me Out Of Here! -sarjassa, joten ITV-kanavan pomot aikovat tarjota Helenille omaa realitysarjaa. Flanagan on luonnollisesti uutisista ikionnellinen.

– Hän on innoissaan, eikä voi uskoa saavansa oman TV-show’n. Hän sopii täydellisesti ITV2-kanavalle. Hänen elämänsä on yhtä auto-onnettomuutta, ja brittiläinen yleisö rakastaa katsella sitä. Hän jatkaa siitä, mihin Katie Price ja Kerry Katona jäivät, kertoi lähde Yahoo News -sivustolle.

Aika ajoin myrskyistäkin elämää viettävä Helen Flanagan avautui aiemmin julkisuudessa siitä, että kaksisuuntainen mielialahäiriö on saanut hänet pohtimaan itsemurhaa. Julkkistähti syö lääkkeitä tilan takia. Näyttelijätär jätti taannoin Coronation Street -saippuasarjan, koska taisteli masennusta vastaan.