Järkytys! Jäätelönmyyjä vessassa – myytävät jätskit mukanaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urheilupeleissä ja konserteissa kiertää herkkuja ja juomia kaupittelevia myyjiä katsomorivien väleissä sompaillen. Nyt eräs urheilun ystävä todisti Houston Astros -baseball-joukkueen kotipelissä, kuinka jäätelöherkkuja myynyt mies otti hileiset makeiset vessareissulle mukaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Asiakas ei ollut uskoa silmiään mennessään vessaan, kun näki edessään olevan kopin lattialla jäätelökauppiaan myymiä tuotteita. Herkut olivat kyllä telineessään, mutta ne oli sijoitettu maahan, ihan wc-istuimen viereen. Myyjä itse teki tarpeitaan vessanpöntöllä istuen.

Kuinkahan moni katsomossa antaisi lapsensa lipoa viilentävän kylmää jäätelöä, joka on hetki aiemmin levännyt vessanlattialla myyjän tehdessään tyynen rauhallisesti tarpeitaan herkkujen vieressä? Vessassa kuvattu video leviää nyt YouTubessa.