Paulina Gretzky bikinihottisten valioluokkaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn kuvankaunis mallitytär Paulina Gretzky viettää verkkoon lisäämistään kuvista päätellen lokoisaa elämää poikaystävänsä Dustin Johnsonin kanssa.

Pariskunta esimerkiksi nautiskelee usein ajastaan yhteisillä veneilyreissuilla. Nyt Paulina Gretzky on jakanut Instagram-sivustolla kuvia rakastavaisten lennokkaasta päivästä vesillä. Otoksissa neito nähdään mustassa bikiniasussa, joka tuo esille kaunottaren vertaansa vailla olevan mallivartalon.

Laulaja-malli Paulina Gretzky sai taannoin rohkeiden nettikuviensa ansiosta elokuvaroolin, sillä hänet nähdään pian Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa. Kaunotar tullaan näkemään opiskelijan roolissa vuoden 2013 kesäkuussa julkaistavassa jatko-osassa.