Prinssi William Batman-moottoripyörän selässä – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britannian kuninkaalliset nuoret vierailivat hiljattain Warner Brosin Lontoon Leavesden-studiolla hyväntekeväisyystapahtuman merkeissä. Cambridgen herttuatar Kate Middleton esitteli vierailulla pientä vatsakumpuaan ja prinssi William pääsi Batmanin moottoripyörän selkään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Silminnähden päälaeltaan kaljuuntuva prinssi hymyili leveästi jykevän moottoripyörän päälle istuessaan. Harry-veli tuumaili hieman kauempana, mutta kaksikko oli saman vierailun aikana päässyt tutustumaan myös Harry Potter -elokuvien lavasteisiin, National Post raportoi.

Herttuataren ja prinssin vuonna 2011 tanssittuja kuninkaallisia häitä katsoi televisiosta noin kaksi miljardia ihmistä. He odottavat nyt ensimmäistä lastaan ja uuden kuninkaallisen on määrä syntyä tämän vuoden heinäkuussa.