Rattijuoppo harrasti seksiä ratissa – alaston kumppani pidätettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sen lisäksi, että rattijuopot ovat liikenteelle vaarallisia, ovat he vieläkin vaarallisempia ajaessaan humalaspäissään ylinopeutta. Entäpä jos juoppokuski tämän kaiken lisäksi harrastaa ratin takana seksiä, ajaa punaisia päin ja törmää toiseen autoon? Silloin tapauksessa voidaan puhua todellisesta liikenteen vaarantamisesta.

Uudessa Meksikossa asuva 25-vuotias Luis Briones lähti hiljattain varsinaiselle viihdeajelulle, kun mies oli hypännyt autoonsa alkoholin vaikutuksen alaisena yhdessä 21-vuotiaan Natasha Carrollin kanssa. Pariskunta oli intoutunut ajomatkalla lemmenleikkeihin, ja nainen riisui itsensä autossa alastomaksi.

Pian Briones ajoi kolarin toisen auton kanssa ylinopeuden, autossa ajon aikana harrastetun seksin ja punaisia päin ajamisen takia. Paikalle saapuneet poliisit pidättivät alastoman Carrollin, mutta autoa ajanut Briones oli päässyt karkuun. Hänet kuitenkin löydettiin hetkeä myöhemmin läheisten kaktusten takana pelkissä boksereissa piilottelemasta. Gawkerin mukaan miehen autosta löydettiin puoliksi juotu vodkapullo, ja hän joutuu nyt vastaamaan syytteisiin kaltereiden takaa.