Angelina Jolie ei pääse tätinsä hautajaisiin – ensi-ilta meni edelle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Angelina Jolie leikkautti äskettäin molemmat rintansa pois huomattavan suuren syöpäriskin takia. Tähden 61-vuotiaan Debbie Martin -tädin uutisoitiin pian tämän jälkeen menehtyneen rintasyöpään.

Kuolinuutinen kosketti lähipiirin mukaan Angelinaa syvästi, mutta tästäkään huolimatta hän ei pääse tätinsä tämän viikon sunnuntaina San Diegossa, Kaliforniassa, järjestettäviin hautajaisiin. Jolie on tuolloin nimittäin Lontoossa edustamassa Brad Pittin World War Z -elokuvan ensi-illassa.

– Angelina on Lontoossa sunnuntaina, joten hän ei pysty osallistumaan tilaisuuteen, mutta hän on ollut yhteydessä meihin ja muihin perheen jäseniin. Se on ollut ihanaa ja merkinnyt meille paljon, kertoi edesmenneen tädin aviomies Ron Martin E! News -lehdelle.

Angelinan rintaleikkaukselle tehtiin etukäteen kymmenen viikon mittainen aikautaulu. Se alkoi helmikuussa kivuliaalla toimenpiteellä, jonka tarkoituksena oli säilyttää Angelinan nännit. Viimeinen operaatio puolestaan suoritettiin 27. huhtikuuta, jolloin näyttelijätär sai uudet silikonirinnat.