Kolme miestä varasti pakettiauton – sisällä karmiva yllätys

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Varkaalle ei aina kunnian kukko laula, ja joskus rötöksen seuraukset voivat olla yllättävät. Nyt kolmen saksalaisen miehen kerrotaan varastaneen Berliinissä sijaitsevalta parkkipaikalta pakettiauton.

Herrat eivät kuitenkaan ymmärtäneet, millainen yllätys piili auton sisällä. Sen takaosassa oli nimittäin kaksitoista ruumista. Trio pidätettiin tapahtuman jälkeen. Jokainen heistä joutuu maksamaan erikseen 4.000 euron sakon varkaudesta, kertoo Der Spiegel -lehti.

Kahdentoista ruumiin autovarkaus ei ole ensimmäinen kuolema-aihetta sivunnut rikostapaus. Taannoin michiganilainen vuokraisäntä yllättyi pahanpäiväisesti, kun tajusi erään miehen asuvan huoneistossa vuokralaisen ruumiin kanssa ja käyttävän naisen rahoja elämiseen. Kyseinen herra pidätettiin kuoleman pimittämisestä ja huijauksesta.