Kourtney Kardashian esitteli vartalonsa – todellinen MILF bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kahden lapsen julkkisäiti Kourtney Kardashian synnytti Penelope-tyttären viime kesänä. Neitokainen on sittemmin yrittänyt pudottaa raskauskilojaan, ja saikin karistettua parikymmentä kiloa vartalostaan varsin nopeasti.

Kourtney lomaili toukokuussa perheensä kanssa Kreikan Mykonosissa, jossa hän paljasti kameroille bikinikurvinsa. Tummassa uima-asussa kuvattu Kardashian on saanut dieetin ja treenauksen avulla vauvavatsan litistettyä timmin kuosiin. Neito näyttikin varsin ylpeältä muodoistaan otoksissa.

Kourtney on pysytellyt viime aikoina pois julkisuudesta kameroiden seuratessa hänen raskaana olevaa Kim-sisartaan. Kaunottaren laskettu aika on heinäkuussa, jolloin pitäisi tulla maailmaan Kimin ja Kanye Westin esikoislapsi.