Poptähden mallivaimo on upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen laulajatähti Michael Buble on luonut menestyneen musiikkiuran, ja saanut siitä tunnustusta muun muassa kolmella Grammy-palkinnolla. Myös miehen vaimo, argentiinalainen mallikaunotar Luisana Lopilato, on saavuttanut jalansijaa viihdelehtien sivuilla.

Luisana Lopilato on nähty kevään aika useissa Ultimo-alusvaatefirman mainoskuvissa. Tuoreimmissa kuvissa kurvikas kaunotar esittelee yhtiön kesän 2013 bikinimuotia. Daily Mail -lehden mukaan Ultimo-alusvaatteiden myynti on kasvanut jopa 37 prosentin verran sen jälkeen, kun Luisana astui yhtiön mainoskasvoksi.

Michael Buble meni taannoin naimisiin Luisana Lopilaton kanssa. Pariskunta nähdään yhdessä muun muassa laulajakomistuksen Haven’t Met You Yet -musiikkivideolla. Michael Buble nousi taannoin otsikoihin hurjan painonpudotuksensa takia. Pyöreäkasvoinen mies nimittäin laihtui vuoden aikana useita kiloja.