TV-kaunotar pakotti ystävänsä juomaan rintamaitoa: ”Se on normaalia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kahden lapsen äiti, brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass ikuistetaan aika ajoin bikineissä lomakuviin. 35-vuotias nainen onkin varsin hyvässä rantakunnossa ottaen huomioon koetut synnytykset.

Nyt Myleene paljasti pakottaneensa äidiksi tultuaan ystävänsä maistelemaan omaa rintamaitoaan. Hän kertoi kasvaneensa vastaavan perinteen kanssa, joten se ei tuntunut oudolta. Myös neidon isä nautiskeli erikoista ainesosaa iltapäiväteessään.

– Pakotin kaikki kokeilemaan omaa maitoani. Mitä? Se ei ole outoa. Se maistuu samalta, kuin probioottiset maitojuomat. Makeaa, ei niin makeaa kuin laktoositon maito. Se on normaalia, kertoi Myleene Klass The Sun -lehdelle.

35-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.