Naapurit riitelivät kaneista – mies veti esiin rynnäkkökiväärin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus naapuririita ajautuu uskomattomiin mittasuhteisiin, ja tällaisia tarinoita kuullaan uutisissa aika ajoin. Seuraava tapahtuma voisi sattua kuitenkin ehkä vain Amerikassa.

Louisvillen kaupungissa eräs mies ei innostunut pihallaan kipittävistä kaneista, joten hän alkoi ammuskella eläimiä kuistiltaan ilmakiväärillä. Naapuri Rodney Woldia ammuskelu ärsytti, ja he ajautuivat asiasta riitaan. Lopulta Wold kävisi hakemassa kotoaan AK-47-rynnäkkökiväärin.

– Hän latasi aseeseen 19 luotia ja osoitti sillä naapuriaan. Hän sanoi, että jos haluat metsästää jotain, metsästä ihmisiä, kertoi poliisin edustaja Carey Klain WAVE-sivustolle.

Poliisi saapui paikalle ennen kuin kukaan ehti loukkaantua. Rynnäkkökivääri löytyi piilosta Woldin patjan alta. 64-vuotiasta miestä syytetään toisten ihmisten vaarantamisesta. Hänet vapautettiin noin 4.000 euron takuita vastaan sillä ehdolla, ettei hän enää uhkaile naapuriaan aseella.