Positiivisia raskaustestejä myydään netissä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa ylläpidettävällä Craigslist-sivustolla kaupataan mitä erilaisimpia palveluita. Vastikään eräs mies yritti myydä kosketinsoitintaan poseeraamalla musisointivälineen kanssa alasti samassa kuvassa.

Nyt eräs buffalolainen nainen on julkaissut oudon myynti-ilmoituksen samalla sivustolla. Hän kauppaa nimittäin positiivisia raskaustestejä maksua vastaan. Neito kertoo saaneensa raskaaksi tulemisensa jälkeen pyyntöjä positiivisista testeistä, joten hän päätti alkaa tienaamaan niiden avulla.

Myyjä ei paljasta – eikä ehkä itsekään tarkalleen tiedä – mitä ostajat tekevät lunastamillaan positiivisilla raskaustesteillä. Huffington Post -sivustolla epäillään, että testit voisivat olla kaveripiloja, eksentrisiä taideteoksia tai kinkyjä seksikokemuksia varten. Testit myydään halukkaalle 25 dollarin hintaan.