Viisi hyvää syytä lomaromanssiin – sutinaa matkakohteessa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuumat kesähelteet, rannalla vähäpukeisena nautiskelevat ihmiset ja uusi ympäristö ovat oivia lähtökohtia intohimoiselle lomaromanssille. Miksi sitten lomareissulla kannattaa nauttia uudesta ja ihanasta seurasta?

Female First listasi viisi syytä lomaromanssien puolesta. Ensimmäiseksi listalle nousee matkakohteessa tavatun kumppanin kanssa saavutettu uutuudenviehätys. Jännitystä ja eksotiikkaa sisältävä suhde saa hormonit hyrräämään ja lomafiiliksen kattoon. Samalla uudelta tuttavuudelta voi oppia jotain uutta.

Lomaromanssia paikallisen kanssa viettävä pääsee usein myös sellaisiin paikkoihin, joihin muilla turisteilla ei ole asiaa. Lisäksi sänkypuuhista saattaa saada vinkkejä kotipuoleen. Lomalla tavatut ihastukset jäävät yleensä matkan jälkeen elämään pelkkiin muistoihin. Ilman suurempaa sitoutumista tapahtuva kuhertelu on toisinaan piristävää, mikäli molemmat osapuolet ovat samaa mieltä hetken huumasta.

Matkakohteessa uuden sussun kanssa pusutteleva ei saisi unohtaa muuta reissuseuraansa, vaan kannattaa hyödyntää lomaromanssi siten, että kaikki mukanaolijat hyötyvät siitä. Ehkäpä paikallisella tuttavuudella on ystäviä myös muiden matkaseuralaisten iloksi?

Matkoilla tavattujen tuttavuuksien kanssa on myös hauska sekoilla ilman, että joutuu myöhemmin vastaamaan seurauksista tai näyttäytymään nolostuneena mahdollisten kommellusten takia. Se mitä tapahtuu lomalla voi myös jäädä lomalle. Lomaromansseissa kannattaa kuitenkin muistaa muutama muistisääntö: Pysy turvassa, älä mene minnekään ilman, että ystäväsi tietävät asiasta, käytä maalaisjärkeä ja muista turvaseksi.