Nicole Coco Austin ahtoi muhkeat muodot minimekkoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n muodokas Coco-vaimo oli nuorempana omien sanojensa mukaan poikatyttö, joka pelaili jalkapalloa. Sittemmin kaunotar on varttunut erääksi tämän ajan kuumimmista seksipommeista, jonka vartaloa ihailee suuri joukko faneja.

Nyt julkkistähti on julkaissut otoksen, jossa hän valmistautuu illanviettoon Ed Hardyn rock-henkisessä piukassa mekossa. Cocon asut ovat tunnetusti hänen yllään kuin makkarankuoria, eikä tämäkään värikäs asukokonaisuus ole asiasta poikkeus.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Illan asu. En välitä siitä, mitä ihmiset sanovat Ed Hardysta, mutta mekko istuu kuin sukka, kirjoitti Coco blogiinsa.

Coco on nähty vuodesta 2011 lähtien Ice Loves Coco -realitysarjassa, joka keskittyy kuvaamaan neitokaisen bisneksiä ja avioliittoa räppäri Ice-T:n kanssa. Harva tietää, että blondi on julkaissut taannoin myös Angel-nimisen fiktiivisen teoksen, joka julkaistiin vuonna 2011.