Näin upea kaunotar Rita Ora oli nuorena – julkaisi kuvan netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen popkaunotar Rita Ora värjäsi vastikään vaaleat kutrinsa siniseksi. Neitokainen on läpi popuransa tunnettu blondatusta hiuspehkostaan ja tummanpunaisista huulistaan.

Nyt DJ-komistus Calvin Harrisia deittaileva neito julkaisi itsestään nuoruudenotoksen, jossa nähdään, miltä Rita näytti teinityttönä. Ilman popparin pakkelia Orasta kuoriutuikin varsin luonnollinen kaunotar. Hänellä on kuvassa ruskeat hiukset ja meikittömät kasvot.

– Ha… pikku Rita, kirjoitti laulajatar Instagram-blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rita pääsi juuri Madonnan muotimalliston kasvoksi tämän tyttären Lourdesin ansiosta. Supertähden tytär esitteli Oran äidilleen MET-gaalassa jokin aika sitten. Aiemmin Material Girl -malliston malleina on nähty nuoret kaunottaret Kelly Osbourne, Georgia May Jagger ja Taylor Momsen. 1980-luvulta vaikutteita ottanutta vaatemerkkiä myydään Macy’s-kaupoissa Yhdysvalloissa.