Tähtikaunotar uskoo alieneihin: ”Astronautit ovat nähneet niitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijätär Alice Eve on parhaillaan mukavassa nosteessa Hollywoodissa. 31-vuotias neitokainen tähdittää parhaillaan Star Trek Into Darkness -elokuvaa. Nyt Alice on paljastanut uskovansa alieneihin.

Hän oli kuullut tositarinan avaruusolentojen kohtaamisesta sci-fi-elokuvan ohjaajalta JJ Abramsilta. Mies oli tavannut NASA:n astronautteja.

– JJ kertoi kysyneensä heiltä alienien olemassaolosta. Hän sai suoran vastauksen, että astronautit ovat nähneet niitä, kertoi Alice Eve Jimmy Kimmelin juontamassa keskusteluohjelmassa.

Alice Eve kasvoi nuoruutensa Englannissa, mutta hän on sittemmin levittäytynyt kansainvälisiin näyttelijärooleihin. Neidolla on tällä hetkellä kodit Lontoossa ja Los Angelesissa. Hänet tunnetaan rooleistaan elokuvissa Sex and the City 2, Men in Black 3 ja The Decoy Bride.