Poptähti lyttää Talent-ohjelman: ”En ymmärrä miksi se on laillista”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poppari Jessie J on käynyt uransa varrella läpi erilaisia muodonmuutoksia. Taannoin hän muuntautui drag queen -tyylisestä meikkaajasta luonnolliseksi ehostajaksi. Sittemmin neito ajeli päänsä kaljuksi hyväntekeväisyystarkoituksessa.

26-vuotiasta laulajatarta on lähiaikoina nähty ahkerasti myös television puolella, sillä hän on toiminut The Voice -ohjelman tuomarina. Nyt suorasanainen artisti on lytännyt lauluohjelman kanssa katsojista kilpailevan Britain’s Got Talent -kilpailun, The Sun uutisoi. Jessie J ei hyväksy ohjelman linjausta lapsikilpailijoiden suhteen.

– En hyväksy sitä, että lapset joutuvat käymään läpi kolme tai neljä koe-esiintymistä pelkästään pilkkaamisen takia. En ymmärrä, miksi se on laillista, se on minusta väärin, Jessie J raivoaa lehdelle.

Erityisesti laulajatarta häiritseekin se, kun ohjelman yleisö naureskelee nuorille osanottajille. Jessie J sanoo, että lasten tulisi antaa olla lapsia. Britain’s Got Talent -ohjelma lukeutuu musiikkimoguli Simon Cowellin erittäin menestyneiden kisailuohjelmien joukkoon.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin taannoin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon. Jessie J:n tunnetuimpia kappaleita ovat Domino, Do It Like A Dude, Price Tag ja Nobody’s Perfect.