Miley Cyrus kuvattiin rinnat lähes paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus kuuluu tämän hetken seuratuimpiin nuoriin tähtiin. Hänet kruunattiin juuri Maxim-lehden listauksessa kuumimmaksi naistähdeksi. Miley oli tittelistä niin innoissaan, että julkisti tuloksen ennen aikojaan.

Nyt 20-vuotias Miley nähdään poikkeuksellisen rohkeassa mainoskuvassa, jolla markkinoidaan hänen uutta We Can’t Stop -singleään. Nuori tähti poseeraa monokini-asussa, joka kykenee vain hädin tuskin peittämään laulajattaren rinnat.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Sarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.